Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Яблука сорту невеликі, середньою вагою близько 100 грамів. Шкірка кремово-жовтий, з рожевим або червоним рум'янцем. М'якоть їх біла, ніжна, соковита і дуже солодка, з характерним конфетным присмаком, який і дав назву сорту. Найчастіше плоди їдять свіжими, особливо люблять ранні солодкі яблучка діти. Зберігаються дуже недовго, як і всі літні сорти. Можна переробляти їх і заготовляти про запас, але при цьому треба додавати більше кислі фрукти або ягоди. Цукеркове добре підходить для виробництва домашнього плодового вина, сидру. При кімнатній температурі без втрати якості яблука можуть лежати два-три тижні, а в холодильнику – трохи довше, але не більше місяця. Транспортабельність невисока, і це - головна причина того, що промислового застосування сорт не знайшов. Плоди багаті залізом і вітаміном С. Дозрівання настає в серпні і зрушено в залежності від клімату і температури до початку або кінця місяця. Врожайність від 50 до 100 кг з дерева.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Яблуня |
Життєва форма | Плодові дерева |
- Ціна: 91 ₴