Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Переваги сорту: висока врожайність, гарна якість плодів. Плоди в наших умовах накопичують 14,8% сухих речовин, 9,0-11,2% цукрів, 0,22% титрованих кислот, 4,0-6,1 мг/100г аскорбінової кислоти, Р-активних речовин – 145 мг/ 100г. Збирають плоди наприкінці вересня – на початку жовтня, зберігають до квітня. У процесі зберігання смак покращується, але плоди можуть ушкоджуватися гіркою ямчастістю. Сорт скороплідний, високоврожайний, але вимогливий до умов вирощування: у посушливі роки та при перевантаженні врожаєм плоди дрібнішають, різко погіршується їх смак. Зимостійкість сорту недостатня, паршею уражається значно, борошнистою росою – слабко. Дерева слаборослі або нижчі за середню величину з широкопірамідальною, рідкісною, компактною кроною, властивою типу спур, утвореною гілками, що відходять від стовбура під гострими кутами. Основне плодоношення зосереджено на різновікових кільчатках. Пагони темно-коричневі, слабоколінчасті, зі зближеними міжвузлями, слабо опушені. Листя середньої величини, довгасте або яйцевидне, з округлою основою, темно-зелене, з пильчасто-городчастими краями. Плоди (рис.) вище середньої та великої величини, недостатньо одномірні, видовжено-конічної форми, середньоребристі, особливо у верхній частині. Основне забарвлення світло-зелене, покривне – темно-карміновий рум'янець по всій поверхні плода. Вирва глибока, середньої ширини. Плодоніжка середньої довжини та товщини. Чашка закрита. Осьова порожнина вузька. М'якуш світло-зелений, при дозріванні світло-жовтий, хорошого солодко-кислого десертного смаку, ароматний, соковитий.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Яблуня |
Життєва форма | Плодові дерева |
- Ціна: 91 ₴