
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кубанський чорний – гібрид, отриманий в результаті перезапилення абрикоса сорту Монарези і червоної аличі. Роботи проводилися в Криму, на дослідно-селекційної станції ВНДІ рослинництва імені Н. В. Вавілова.
Плоди середнього розміру (35-40 г), майже гладкі. Дозрівають в середині третьої декади липня. Шкірка темно-червона або багряна з фіолетовим відливом. М'якоть дуже щільна, ароматна, біля кісточки жовтувато-оранжева, ближче до шкірці — червонувато-рожева. Смак кисло-солодкий. Кісточка (не дуже велика) відділяється досить легко.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Життєва форма | Плодові дерева |
| Культура | Абрикос |
| Тип продукції | Саджанці |
- Ціна: 142 ₴
